O nama

Oko 150 zaposlenih

Preko 27 godina aktivnosti

Preko 25 godina iskustva u privatnim markama

Više od 30 mašina u proizvodnji

Više od 220 artikla u 3 brenda

Izlagači na 3 internacionalna sajma

Izvoz u više od 25 zemalja sveta

100% srpski kapital

6 pretovarnih rampi

8.000 paletnih mesta u magacinima

2.000m2 proizvodnog prostora

1.200m2 poslovnog prostora

11.500m2 pokrivene površine

Naša istorija

1996.

Godina osnivanja Europaka i početak rada folijama

1998.

Proizvodnja prvih sunđera

2005.

Uspostavljen brend Perfetto

2007.

Počela izgradnja upravne zgrade sa proizvodnim pogonom i magacinom

2009.

Uspostavljen brend Kendo

2010.

Preseljenje u novoizgrađeni objekat

2011.

Prvo izlaganje na Internacionalnom sajmu

2021.

Počela izgradnja nove hale

2022.

Početak korišćenja novog magacina

Svedočanstva o kvalitetu

O Europaku

Europak je Vaš pouzdani partner u svetu sunđera i ostalih nehemijskih proizvoda za čišćenje.

Iza nas je više od 25 godina posvećenosti kupcima i ispunjavanja njihovih rastućih potreba kroz isporučivanje kvalitetnih proizvoda i inovativnih ideja. 

U Europaku ponosimo se time što smo vodeća proizvodna kompanija specijalizovana za proizvodnju sunđera, krpa, papirnog programa i ostalih proizvoda za čišćenje domaćinstva. Naša posvećenost je nepokolebljiva i fokusirana je na tri osnovna stuba: zadovoljstvo kupaca, kvalitet proizvoda i dobrobit zaposlenih.

Fokusiranost na zadovoljstvo kupaca

Naš primarni cilj je da premašimo očekivanja kupaca.

Razumemo da su Vaši zahtevi jedinstveni te smo posebno posvećeni prilagođavanju naših rešenja Vašim specifičnim potrebama. Vaše zadovoljstvo je naša pokretačka snaga. Kontinuirano radimo na tome da obezbedimo proizvode koji Vaš život čine  lakšim, čistijim i bezbednijim.

Beskompromisni kvalitet

Kvalitet je kamen temeljac svega što radimo. Podržavamo najviše standarde kako bismo osigurali da naši proizvodi nisu samo efikasni već i dugotrajni. Ulažemo u najkvalitetniju sirovinu kako bismo na tržište isporučili proizvod bez premca. 

U prilog kvalitetu našeg poslovanja govori i to da smo standardizovani ISO 9001 standardom i BSCI standardom. Dajemo prednost dobrobiti radnika i pridržavamo se strogih radnih i socijalnih standarda. Naša posvećenost BSCI standardu osigurava da naši proizvodi nisu samo najvišeg kvaliteta, već i proizvedeni na odgovoran i društveno svestan način. S druge strane, ISO 9001 sertifikacijom pokazujemo našu posvećenost stalnom poboljšanju, efikasnosti i doslednoj isporuci proizvoda i usluga koje nudimo.

Inovacije i tehnologija

Inovacije i tehnologija su srž našeg poslovanja. Možemo se pohvaliti zadivljujućom tehnološkom nezavisnošću s obzirom na to da je preko 90% naših mašina proizvedeno u sestrinskoj kompaniji. Ovo nam omogućava da imamo potpunu kontrolu nad kvalitetom i preciznošću naših proizvodnih procesa, garantujući da dobijate najbolje proizvode dostupne na tržištu.

Iskustvo kome možete verovati

Sa više od četvrt veka iskustva u industriji svoju stručnost smo usavršili do savršenstva. Uspešno sarađujemo sa komercijalnim brendovima velikih maloprodajnih lanaca kao i sa svetski poznatim brendovima. Sve nas to čini izborom od poverenja. 

Prilagođena rešenja

Svesni smo toga da je svaki kupac jedinstven, pa su tako i njegove potrebe jedinstvene. Zato smo veoma ponosni što nudimo veliku fleksibilnost u pogledu dimenzija, boja i sirovina za finalni proizvod. Mi Vaše ideje pretvaramo u stvarnost. 

Kontaktirajte nas danas i započnemimo put izrade personalizovanih proizvoda za čišćenje kuhinje koji su prilagođeni Vašim specifikacijama. Radujemo se saradnji sa Vama i stvaranju proizvoda stvorenih baš za Vas.

NAŠA MISIJA


izgradnja dugoročnog partnerstva sa našim klijentima.

NAŠA VIZIJA


da budemo vodeći proizvođač asortimana za čišćenje dok se istovremeno pridržavamo naših osnovnih principa na daljem putu rasta.

Pozivamo Vas da istražite naš portfolio i pridružite nam se na našem putovanju da redefinišemo čistoću, efikasnost i inovativnost u Vašem domaćinstvu.