Miris cveća i voća u Vašoj kuhinji

funkcionalnost i stil u jednom

Vreme je da pranje suđa postane uživanje!

Mislili ste da sunđer ne može biti zanimljiv, inovativan, lep dodatak kuhinji?
Mi smo tu da Vas razuverimo! Predstavljamo Vam naš jedinstveni 4-slojni mirisni sunđer:
1. Snaga čišćenja uz 4 sloja sunđera

Naš sunđer se bazira na četvoroslojnoj tehnologiji čišćenja. To znači da nudi širok dijapazon čišćenja – od delikatnih površina kao što su vinske čaše do ribanja tvrdokornih mrlja sa plehova i tiganja. Dizajniran je da se lako nosi sa svim vašim potrebama za čišćenjem u kuhinji.

2. Miris voćkica i cveća u Vašoj kuhinji

Karakteristika po kojoj se naš sunđer izdvaja od drugih jeste osvežavajući miris voćkica i cveća. Čišćenje uz ove mirise postaje uživanje. Recite zbogom neprijatnim mirisima u kuhinji.

3. Dugotrajan i izdržljiv

Kompaktnost našeg sunđera garantuje izržljivost i upotrebu iznova i iznova, bez raspadanja i zadržavajući svoje performanse. 

Mirisni sunđer

Mirisan sunđer sa dizajnom koji se podudara sa mirisom – funkcionalnost i stil u jednom.

Raslojavanje

Štampana krpica
Ovaj sloj omogućava veliko upijanje i obezbeđuje dugotrajanost proizvodu tako da ne morate stalno da ispirate sunđer. Takođe, krpica je dovoljno nežna da možete da čistite i delikatne površine bez straha od grebanja i oštećivanja.
Dupli sloj sunđera
Ispod krpice nalazi se dvostruki sloj sunđera sa različitom gramažom i gustinom dajući tako karakteristiku kompaknosti i izdržljivosti. Povrh toga, ova dvoslojna struktura stvara obilje pene čineći pranje suđa lakšim.
Abrazivni deo
Naš kuhinjski sunđer ima abrazivni deo koji je veoma efikasan u ribanju tvrdokornih mrlja, osušenih ostataka hrane i još mnogo toga.

Svrha

Osvežavajuć
miris

Pogodno za
delikatne površine

Snažan u otklanjanju
tvrdokorne prljavštine

Visoko
upijajući

Stvara
puno sapunice

Moderan i inovativan
dizajn

Mi verujemo da čišćenje treba da bude prijatno. Kombinacija prijatnih mirisa, elegantnog dizajna i vrhunskih performansi čišćenja čine korišćenje našeg sunđera pravim zadovoljstvom. Probajte danas i neka čišćenje postane zabava!